ANKARA’YA DÜNYA ÇAPINDA ONUR: MANSUR YAVAŞ, “YEŞİL ENERJİ ÖDÜLÜ”NÜ ALDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine destek vererek Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından “Yeşil Enerji Ödülü”ne layık görüldü. Yavaş, kentini yeşilin ve dönüşümün başkenti yapma sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ortamhaber.com
ANKARA’YA DÜNYA ÇAPINDA ONUR: MANSUR YAVAŞ, “YEŞİL ENERJİ ÖDÜLÜ”NÜ ALDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilir enerji girişimlerine sağladığı büyük kurumsal ve finansal destekler dolayısıyla Dünya Kalkınma Teşkilatı tarafından “Yeşil Enerji Ödülü”ne layık görüldü. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Yavaş, “Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını bir kez daha dünya çapında kanıtladı.

Yavaş, Brezilya’nın Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Da Costa Paes’i ve Birleşik Arap Emirlikleri Endüstri ve İleri Teknoloji Bakanı Sultan Bin Ahmed Al Jaber’i geride bırakarak uluslararası prestije sahip “Yeşil Enerji Ödülü”ne layık görüldü.

“KENTİMİZİ YEŞİLİN VE DÖNÜŞÜMÜN BAŞKENTİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Yavaş, “Yeşil Enerji Ödülü” hakkında sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, enerji projelerine sağlanan kurumsal ve finansal desteklerin bu başarıda büyük rol oynadığını belirtti. Yavaş açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Kentimizi yeşilin ve dönüşümün başkenti haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim."

 

DOĞAN: “BETONA DEĞİL YEŞİLE YATIRIM YAPALIM”

Uluslararası Dünya Kalkınma Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği ödül törenine Mansur Yavaş adına katılan ABB Başkan Vekili Emre Doğan ise konuşmasında, “Ankara’dan, Mansur Yavaş’tan sizlere selamlar getirdim. Bu ödül için çok teşekkür ediyoruz. Kentlerimizi koruyalım. Betona değil yeşile yatırım yapalım. Daha yeşil bir dünyada hep birlikte kardeşçe yaşayalım” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.