Ankara
Hava Durumu

#Btp

Ortam Haber - Btp haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Btp haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

BTP gençlik kampının 2. Gününden renkli görüntüler Haber

BTP gençlik kampının 2. Gününden renkli görüntüler

BTP gençlik kampının 2. Gününden renkli görüntüler Paneller, spor turnuvası, söz merasimi, türkü şöleni…   Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Geleneksel Yaz Kampı Nevşehir’in Kozaklı ilçesindeki kaplıcalar bölgesinde gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki BTP teşkilatlarından yoğun katılımın olduğu kampın onur konuğu olan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş kamp alanına gelişinde yüzlerce genç tarafından meşalelerle karşılandı. Gençlerin konuştuğu paneller düzenlendi İlk gün 30 Ağustos Zafer Bayramının kutlandığı kampın ikinci günündeyse BTP teşkilatlarının tüm kademelerinin katıldığı etkinlikler ve paneller düzenlendi. Milli ve Dini Birliğimiz Paneli ve Milli Ekonomi ve Sosyal Devlet Paneli gençlerin konuştuğu paneller arasındaydı. Penaltı turnuvası düzenlendi BTP Gençlik Kolları ise kampta penaltı turnuvası düzenledi.  Türkiye genelinden 20’den fazla takımın katıldığı turnuvaya BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da kurmaylarıyla birlikte katıldı.  BTP liderinin penaltı atışları büyük ilgi gördü.  Penaltı atışını gole çeviren Hüseyin Baş’ın, Arda Güler’in gol sevincini yapması dikkat çekti. Genç katılımcılara çekilişle hediyeler verildi BTP kampının ikinci gününde akşam saatlerinde ise tüm teşkilatların katılımıyla şölen düzenlendi. Genç katılımcılara yapılan çekilişlerle çok sayıda hediyeler verildi. 2 ayrı söz merasimi yapıldı Bu arada BTP’nin gençlik kampında 2 ayrı söz merasimi de yapıldı. Önce BTP MYK üyesi Murat Kazancı’nın kızı Şevval ile BTP MYK üyesi Yenal Arman’ın oğlu Harun’un sözü kesildi Ardından da yine MYK üyeleri Arif Kazancı’nın kızı Kübra ile, Musa Yeşilyurt’un oğlu Ali Haydar’ın söz merasimi gerçekleşti. Hüseyin Baş sahneye çıktı BTP’nin geleneksel yaz gençlik kampının ikinci günü türkü ve şarkı şöleniyle son buldu Şölende sahneye çıkan BTP lideri Hüseyin Baş da bazı şarkıları seslendirdi.  Hüseyin Baş’ın şarkı söylediği anlar hem salonda hem de paylaşılan sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Bağımsız Türkiye Partisi Ankara’da Mansur Yavaş’ı destekleyecek. Haber

Bağımsız Türkiye Partisi Ankara’da Mansur Yavaş’ı destekleyecek.

Bağımsız Türkiye Partisi Ankara’da Mansur Yavaş’ı destekleyecek. BTP Ankara İl Başkanı Ahmet Burak Güven, “Bu seçimde Ankaralı hemşerilerimize çağrımız şudur; Büyükşehir Belediyesinde oylar Mansur Yavaş'a, ilçelerde Bağımsız Türkiye Partisi adaylarına” dedi. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Mansur Yavaş’ı destekleme kararı aldı. Kararı BTP Ankara İl Başkanı Ahmet Burak Güven düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. Güven, “Bağımsız Türkiye Partisi Ankara İl Başkanlığı olarak Ankara'nın 25 ilçesinde de seçime giriyoruz. 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde gerek kurduğumuz iletişim, gerek şeffaf yönetim anlayışı, gerek Ankara’mıza yapmış olduğu hizmetler ve herkesin başkanı olduğunu gösteren yaklaşımından dolayı, 31 Mart yerel seçimlerinde Sayın Mansur Yavaş'ı destekleme kararı almış bulunuyoruz” dedi.  “BTP Türkiye’nin tamamında seçime giriyor, tek istisna Ankara Büyükşehir Belediyesi” Bağımsız Türkiye Partisi’nin Türkiye’nin tamamında kendi adaylarıyla seçime girdiğini ifade eden Ahmet Burak Güven, bunun tek istisnasının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı olduğunu belirtti.  Güven şunları söyledi; ”Partimiz Türkiye'nin tüm il, ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarını göstermiştir. Bunun tek istisnası Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıdır, Sayın Mansur Yavaş'tır. Çıktıkları bu yolda tüm belediye başkan adaylarımıza ve Sayın Mansur Yavaş'a başarılar diliyoruz.  Bu seçimde Ankaralı hemşerilerimize çağrımız şudur; Büyükşehir Belediyesinde oylar Mansur Yavaş'a ilçelerde Bağımsız Türkiye Partisi adaylarına.”

BTP, Ankara'da  belediye başkan adaylarını tanıttı Haber

BTP, Ankara'da belediye başkan adaylarını tanıttı

31 Mart yerel seçimleri için il ve ilçelerde adaylarını belirleyen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) dün Ankara'da, Ankara Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen geniş katılımlı bir aday tanıtım programıyla 24 şehirdeki ve Türkiye genelinde bazı ilçelerdeki belediye başkan adaylarını tanıttı. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın da rahatsızlığına rağmen katıldığı ancak konuşma yapmadığı aday tanıtım toplantısında BTP Genel Başkan Yardımcıları kısa birer konuşma y aptı . BTP kurmaylarının konuşmalarından sonra BTP belediye başkan adayları teşekkür konuşmaları yaptı. BTP 11 Şubat Pazar günü de İstanbul'da da bir aday tanıtım toplantısı gerçekleştirecek. BTP adayları göz doldurduAnkara'da gerçekleşen BTP'nin aday tanıtım toplantısında açıklanan BTP'li il ve ilçe belediye başkan adayları, 31 Mart'taki mahalli idareler seçimlerine tüm Türkiye'de kendi adaylarıyla katılma kararı alan BTP'nin yerel seçimlere hazırlıklarını tamamladığı, donanımlı, güçlü ve halk tarafından sevilen adaylarla seçmenin karşısına çıktığını ortaya koydu. BTP'li belediye başkan adayları, yaptıkları kısa konuşmalarda başta seçim bölgelerindeki duruma olmak üzere Türkiye'nin meselelerine de hakim olduklarını ortaya koydular. İşte 24 şehirdeki BTP'nin adayları:BTP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Öztürk Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Battal Çetine Karaman Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kaplan Niğde Belediye Başkan Adayı Himmet Göktaş Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Ali Türk Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alparslan Kaya Kilis Belediye Başkan Adayı Alaaddin Özkar Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melek Çatalbaş Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Boztepe Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Özçam Aksaray Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan Sivas Belediye Başkan Adayı Necati Kılınç Amasya Belediye Başkan Adayı Şükrü Conkar Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz Malatya Belediye Başkan Adayı Hakan Şireci Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yağmur Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Ay Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Turan Artvin Belediye Başkan Adayı Nuri Kesikin Rize Belediye Başkan Adayı Hasan Peçe Giresun Belediye Başkan Adayı Rüstem Ege Erzincan Ordu Belediye Başkan Adayı Muammer Belen Samsun Belediye Başkan Adayı Lisan Yolay Mersin Belediye Başkan Adayı Garip Can Coşkun

BTP adayı Hesap soracağım” dedi AKP adayı dükkanı terk etti. Haber

BTP adayı Hesap soracağım” dedi AKP adayı dükkanı terk etti.

BTP adayı “Hesap soracağım” deyince AKP adayı dükkanı terk etti. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş; “Daha nelerin hesabını soracağız, hiç merak etmeyin” dedi. AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, girdiği dükkanda Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Menemen Adayı Yılmaz Gökçe ile karşılaşınca ilginç bir diyalog yaşandı. AKP İzmir BB Başkanı adayı Hamza Dağ esnaf ziyaretinde BTP Menemen Belediye Başkan Adayı Yılmaz Gökçe’ye denk geldi. BTP Adayı Yılmaz Gökçe seçildiği takdirde, Hamza Dağ ile birlikte dükkana giren AKP Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’dan hesap soracağını söyledi. Gökçe, “Kazandığım takdirde, başkandan 4 milyar 700 milyon lira 2023 yılı bütçesinin hesabını soracağım. Yüzüne söylüyorum, arkasından değil. 2 bin dönüm arazi sattı Seyrek köyde, Emrialem'de… Onun da hesabını soracağım" dedi. Hamza Dağ apar topar dışarı çıktı Aldığı cevap ile şaşkına uğrayan Hamza Dağ ise BTP adayı Gökçe'nin sözlerini bitirmesini beklemeyip "1 Nisan'da görüşürüz" diyerek oradan uzaklaşmaya çalıştı. Gökçe'nin, "Dur ya bi söyleyelim" demesine rağmen Dağ, "Uzun uzun konuşuruz sonra" diyerek işyerini terketti. “Bu seçim hesap soranlarla, kaçanların seçimi olacak” O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilirken BTP Sözcüsü Emre Polat’tan açıklama geldi. Polat, “İzmir Menemen Belediye Başkan adayımız Yılmaz Gökçe daha seçilmeden mevcut belediye başkanından ve AKP İzmir adayı Hamza Dağ’dan hesap sormaya başlamış. Bu seçim halkın parasının hesabını soranlarla, gerçekleri duyunca arkasına bakmadan kaçanların seçimi olacak” dedi. “Daha nelerin hesabını soracağız, merak etmeyin” BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da, sosyal medyada yapılan bu videoyla ilgili paylaşımı alıntılayarak “Daha nelerin hesabını soracağız, hiç merak etmeyin” ifadelerini kullandı.

“İktidarın sebep olduğu karanlıklar saymakla bitmez” Haber

“İktidarın sebep olduğu karanlıklar saymakla bitmez”

Ülkemizin içine düştüğü bu karanlıktan çıkışın yolu milli birlik ve beraberliktir. BTP Lideri Hüseyin Baş’tan yeni yıl mesajı… Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş yeni yıl mesajı yayınladı. Mesajında “Acısı bol bir yılı geride bıraktık. Depremden ekonomiye, ekonomik krizden Gazze’deki İsrail vahşetine kadar zifiri karanlık bir yıl oldu” diyen BTP lideri, “Yeni başladığımız 2024 yılının bu ve benzeri karanlıkların dağıldığı, aydınlığa çıktığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum. İçinde bulunduğumuz zifiri karanlığın baş müsebbibi ambleminde ampul olan AK Parti’dir. 22 yıldır tek başına iktidarda olan bu partinin uyguladığı politikalar Türkiye’yi bu karanlığa sokmuştur.” İfadelerini kullandı. “İktidarın sebep olduğu karanlıklar saymakla bitmez” İktidarın sebep olduğu karanlıkların saymakla bitmeyeceğini söyleyen Hüseyin Baş şöyle devam etti; “Ekonomide uygulanan gayri milli politikalarla ülkenin iflasın eşiğine getirilmesi, Anayasa Mahkemesi kararlarına uyulmayarak bir devlet krizi ortaya çıkarılması, İsveç örneğinde olduğu gibi ilkesiz bir tutum izleyerek şahsiyetsiz bir dış politika izlenmesi, bir yandan İsrail’e tepki gösterir gibi yaparak diğer yandan da bu ülke ile her türlü ilişkiye devam edilmesi, deprem felaketi sonrası ortaya çıkan skandallar, 100. yılına kavuşmakla onur ver gurur duyduğumuz Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturma çabaları, AK Parti iktidarının yanlışlarından sadece bir kaçı olarak kayıtlara geçmiştir.” Birlik – beraberlik vurgusu… Türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz durumdan ancak birlik ve beraberlikle çıkabileceğini ifade eden Hüseyin Baş mesajını, “Türkiye basiretsiz politikalarla, ebedi liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş’ın ifadesi ile zifiri bir karanlığa sokulmuştur. Bu karanlıktan çıkışın yolu milli birlik ve beraberliktir. Bu birliği sağlayacak olan parti de ekonomiden dış politikaya yerli ve milli projelere sahip olan Bağımsız Türkiye Partisi’dir. Bu vesile ile 2024 yılının milletimize birlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese huzur, sağlık ve barış dolu iyi seneler diliyorum.” diyerek noktaladı.

BTP Lideri Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. Haber

BTP Lideri Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.

BTP Lideri Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. Zafer Partisi Genel Merkezinde yapılan görüşmede, siyasi gündem ve yaklaşan yerel seçimler üzerine değerlendirmeler yapıldı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti. Ankara’da Zafer Partisi Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede, Türk siyasetinin mevcut durumu ve yaklaşan yerel seçim gündemi ele alındı. Görüşme sonrası iki lider ortak açıklama yaptı. “Fikir alışverişinde bulunduk” İlk açıklamayı yapan BTP lideri Hüseyin Baş, “Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ hocamızı ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde malum yerel seçimler var. Türkiye'nin gidişatı, Türkiye'nin son dönemlerde iktidarıyla muhalefetiyle aynı oyunun içinde debelenmesi ve bu hususlarda neler yapılabileceği hususunda fikir alış verişinde bulunduk. Çok verimli kanaatler ortaya çıktı. Önümüzdeki süreçte de yine değerlendirmeler yapmaya devam edeceğiz. Bu misafirperverliklerinden dolayı tekrar kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. “Yerel seçimler çok büyük öneme sahip” “Yerel seçimlere giderken kapsamlı bir Türk siyaseti değerlendirmesi yapma fırsatı bulduk” diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise şu ifadeleri kullandı; “Biz hem kendisinin ve partisinin önümüzdeki süreçle ilgili değerli görüşlerini dinleme fırsatı bulduk, hem de kendi görüşlerimizi aktarma ve birlikte değerlendirme fırsatını bulduk. Bundan sonra da bu tür görüşmeleri daha sık gerçekleştirme doğrultusunda karar aldık. İnşallah hem yerel seçimlere giderken, hem de yerel seçimler sonrasında zaman zaman bir araya gelip kahve içeceğiz ve Türkiye meselelerini birlikte değerlendireceğiz. Yerel seçimlerin her iki parti açısından da çok büyük önemi olduğunu gayet net biliyoruz. Türk siyasetinde de önemli bir aşama olacak bu seçimler. Onun için attığımız her adımın bu aşamaya katkı verecek şekilde şekillenmesi için biz de istişarelerimizi sürdüreceğiz.  Ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.